Как мога да си проверя нивото на маслото в скоростната кутия? И има ли опасност да е под минимума по принцип? Защото на полотата например се случва често, въпреки че не е предвидено да се сменя това масло...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как мога да си проверя нивото на маслото в скоростите?
Collapse
X
-
Re: 1
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от vamfanкак да не се сменя? има си пробка отстрани. отгоре има друга от която си налива. всичко е традиционно
аз съм му брал ядовете на едно такова "непроверено масло за скоростите" .... някои хора знаят'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от vamfanкак да не се сменя? има си пробка отстрани. отгоре има друга от която си налива. всичко е традиционно
аз съм му брал ядовете на едно такова "непроверено масло за скоростите" .... някои хора знаят
Ами аз досега каквато кола съм карал, масло на скоростите не съм пипал.. А не съм и чувал някой да е сменял, освен ако не е правил нещо ремонт по скоростите...Lexus IS200
Comment
-
[quote=Mind_Control]Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от "Mind_Control":25jkndtnПървоначално публикувано от vamfanкак да не се сменя? има си пробка отстрани. отгоре има друга от която си налива. всичко е традиционно
аз съм му брал ядовете на едно такова "непроверено масло за скоростите" .... някои хора знаят
Ами аз досега каквато кола съм карал, масло на скоростите не съм пипал.. А не съм и чувал някой да е сменял, освен ако не е правил нещо ремонт по скоростите...[/quote:25jkndtn]
Ами най-добре отиди утре и го смени за обствено успокоение
В противен случай питай Вальо какво може да станеsigpic
Comment
-
Ами аз днес си купих масло от ТиН и отидох в първата масларница/на Св.Наум/ и ми го смениха срещу 5 лв. няма смисъл да се занимавашFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Тутела 80/90 такова е по каталог за мойта кола по 10 лв литъра/тва е цена без отстъпката/Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПървоначално публикувано от MuryТутела 80/90 такова е по каталог за мойта кола по 10 лв литъра/тва е цена без отстъпката/Аз карам с ZC75
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment